Ola Ryniewicz

Ola - studiuję Prawo w Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie. Od małej dziewczynki interesowałam się losem innych ludzi i stąd moje zainteresowanie wolontariatem.

Już 10 lat gram razem z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy, kilka Ray brałam też udział w Świątecznej Zbiórce Żywności organizowanej przez Bank Żywności. Teraz razem z innymi wolontariuszami działam w Akademii Życia. W Fundacji mogę zrealizować swoją wielką pasję, czyli pomagać ludziom, którzy tego potrzebują.

Do Akademii chce wnieść swój niepohamowany optymizm i zapał do działania. Mam wiele pomysłów na akcje i chce jak najwięcej z nich wprowadzić w życie. Prywatnie interesuję się muzyką i tańcem. Kocham jeździć na snowboardzie. A większość wolnych chwil spędzam z przyjaciółmi. Jak wielu z nich mówi umiem słuchać ludzi, a potem staram się pomagać w rozwiązywaniu ich problemów, co uważam za przydatną cechę wolontariuszki.

Odsłon: 3316

Wszystkie prawa zastrzeżone © 2012 Fundacja Akademia Życia. Projekt i wykonanie: Sebastian Miecielica. Na silniku WinduCMS.